tiistai 2. tammikuuta 2018

Koetetaan samaa uudestaanVuosien tauon jälkeen koetan taas muodostaa kuvaajaryhmää, jota ensin opetan ja sparraan vuoden verran....

Kun ryhmä on tietyssä mallissaan visuaalisesti, tehdään projekteja ympäri Suomen - aina yhden yhteiskuntaan liittyvän teeman ympärillä.

Projektit omalle web sivulleen aikanaan, plus jonkun ammattikirjoittajan tekstit

Haen aloittelevia kuvaajia, joille ei ole muodostunut maneereita ja HUOM!!!! jotka kestävät kritiikkiä ja opastusta ja tekevät harjoitustehtävät.

Kerro itsestäsi - jore.puusa [a] kolumbus.fi.

6-10 ihmistä mahtuu mukaan. Rakennan privaatin g.groupsin, jossa toimimme.


Nuo projektit ovat sellaisia - että niille tulisi oma websivu nimeltä "Omatunto", kollektiivi esiintyy nimillään ja tuotos olisi ollut muotoa: " ammattilaisen teksti ja tehtävään koulutetun joukon kuvat yhdestä tarkkaan rajatusta segmentistä".

Projektit seuraisivat nopeasti toisiaan - kolme neljä vuodessa ja joukosta tulisi instituutio.

Vain hypoteettinen esimerkki: Yksin asuvan vanhuksen kotiruokailu. Kuvaaja kuvaa sovittujen mallien mukaan, toimittaja maistaa ruokaa ja arvioi huoneessa olleen piilokameran mukaan palveluntarjoajan toimintaa. Näin saataisiin jotain aikaan valokuvalla, kuten USA:ssa aikanaan Jacob Riisin valokuvilla ( How the other half lives) saatiin lasten yötyö loppumaan ja NY:n karmea asuntotilannekin muuttumaan paremmaksi.

Tämä minulla tausta-ajatuksena. Yksin tuohon ei pysty -ei jaksa kattaa maatamme, mutta 10 ihmisen eri puolilla asuva joukko pystyy.


Ota yhteys ...