tiistai 21. marraskuuta 2017

Tappajat bikineissäLueskelin CNN pikku-uutisia ja vaikka Trumpin nimi saa aikaan oksennusrefleksin, huomasin kuitenkin, että hän oli jäädyttänyt esityksen trofeiden / trophyjen tuomisen vapauttamisesta USA:han. Tuo tarkoittaa sitä, että upporikas amerikkalainen ei saa vieläkään tuoda olohuoneensa seinälle kirahviparan täytettyä päätä.
Donaldille lienee joku sanonut, ettei Obaman aikaansaaman kiellon purku kuullosta hyvältä. Eläinten murhaamista Afrikassa tuo ei toki lopeta.
-
Ns. metsästyksen alalaji on jousella tappaminen. Suomessa se touhu metsällä on vahvassa nousussa ja iloiset miehet ja naiset juoksevat skutassa suhauttamassa nuolella syyttömiä eläimiä hengiltä - koska heistä on kivaa katsoa, miten jänis tempoilee kiljuen falsetilla kuolonkouristuksissaan.


Kuvassa oli ukko ja pikkuinen 
apina nuolessa roikkumassa.

Olen kuvannut erinäköisten ja eriasteisessa kännissä olevien isokenkäisten metsästystä muutaman kerran. Oli senverran inhottavaa touhua, että niille keikoille ei meinannut löytyä kuvaajaa. Kaiken huippu lienee CalleGustaan ja Kekkosen fasaanijahti eikun -lahti 1975? Suomessa. Siellä en ollut - mutta paikalla ollet kollegat kertoivat sadoista tapetuista linnuista yhdessä läjässä. Saanen sanoa, hyi helvetti.
-
Jousisetiä ja tätejäkin on Suomessa viljalti ja he tekevät myös matkoja kehitysmaihin nauttimaan tappamisesta. Kymmenkunta vuotta sitten tein aiheesta bloggauksen kuvien kera. Kuvassa oli vaikkapa ukko pikkuinen apina nuolessa roikkumassa ja murhaajalla leveä hymy naamalla. Sain niin raivokkaan palautteen ja niin monta tappouhkausta -jopa metsästäjäjärjestöiltä - että nyt en näytä kuvia kansalaisistamme hauskan harrastuksen parissa - vaan amerikkalaisia jousimetsästyssankarinaisia.


HUOM! Jokainen kuva alla on varastettu netistä. Myönnän sen avoimesti. Voit ilmoittaa poliisille. Minua inhottaa tämä case niin, että otan rapsut kuvottavan asian paljastamisesta ihan mielellään ja tämä taitaa olla ensimmäisiä - ellei ensimmäinen kerta - kun otan kuvia netistä blogiini ilman lupaa, saattaa olla viimeinenkin.

#metoo on leimannut ja leimaa kiihtyvällä vauhdilla kaikki miehet kähmiviksi sioiksi. Lapsia menee pesuveden mukana ja naisten viha meitä kohtaan lainehtii rajuna. Naiset ovat saaneet pyhimyksettären neonkiekuran päänsä päälle. Ilmiantoja rapisee ja potkuja duunista satelee.
Yhä useammalle naiselle muistuu mieleen aivan varmana - 70 luvulta, miten se ja se mies joka ei totellut heti eka käskyllä aloittaa talvirenkaanvaihtoa - on ihan varmasti ottanut tissistä kiinni. Moni on varmasti niin tehnytkin, mutta ei taatusti jokainen mies. Tällä kyttäys- ja kärytys ja solvauskampanjallako asia paranee.
-

Sosiologit tietävät hyvin - että kun ryhmää kohti hyökätään ihan oikein syytöksin, ryhmä ei suinkaan pyydä anteeksi ja ripottele kuraa niskaansa, vaan tiivistää rivinsä ja torjuu uhkaa yhdessä. Jos tasa-arvon todella halutaan tulevan, sen aikaansaamiseen pitää saada naisetkin mukaan, vaikka nyt aluksi menemällä armeijaan ja kuolemalla meidän miesten kanssa suht samanikäisenä raskaaseen, vaaralliseen ja inhottavaan duuniin, jotka me ukkelit joudumme tekemään puolestanne..
-

20 vuotta sitten kerrostalossa Töölössä oli paskaputki hajonnut poikki. Kun tulin paikalle kuvaamaan, asiaa korjasi 20 asteen pakkasessa setä - kainalossaan kymmenien kilojen korjausosa, jota hitsasi kiinni. Ukko oli lanteitaan myöten haisevassa ja höyryävässä ulosteliemessä. Siskot...koska te menette tämän maailman sontakuoppiin duuniin?
Hyvätkin miehet menevät nyt collateral damagena montun reunalle...kuten menevät silloin kun siskot päättävät viedä yksintuumin mieheltä lapset ja etäännyttää heidät mieheen kohdistetulla perusteettomalla insestisyytteellä.

-
Kuvissa alla on tappajia, joista jokaista lienee kuvan kellistynyt uroseläin purrut peppuun ja katsonut kiimaisesti, koska on elukka saanut nuolesta? Saivat siat siis ansionsa mukaan?
Dystopia, me ukkelit juostaan pakoon puskissa ja rouvat ampuu nuolia selkään pystyyn.Bloggaus on linkitetty Suomen metsästäjäliiton toimihenkilöille, heidän työryhmilleen ja toimikunnilleen ym. yhteensä noin 55 henkilöä. Lisäksi hamuilen kuolemantuomiota ja linkitin Naisasialiitto Unionille.
Mutta mieluiten vain hamarapuolella nättiin naamaani kiitos.