maanantai 6. marraskuuta 2017

Pastissi

Hienoa, että on tehnyt jotain ensin.
On selvää, ettei Gendell Geers ole ottanut minulta vaikutteita, mutta jännittävää ajatella, että maailmassa voidaan keksiä sama asia niin monta kertaa.
Omassa kuvassani Helsingin YO:n rakkaustutkija vuodelta noin 2007 ja Geersin näyttely kuluvalta vuodelta.

Kuva: © copyright Jore Puusa




Kuvat: © copyright Gendell Geers


Muistutus: 
Moderaattorin ilmoitus: Henkilöitä loukkaavat tai uhkailevat kommentit eivät mene blogin kirjoittajalle asti.
Poistan ne ja vain asialliset - aiheeseen liittyvät kommentit julkaistaan.
Kommenttien moderaattori on eri henkilö - kuin blogin kirjoittaja.

4 kommenttia:

BäätRyydNåm kirjoitti...

Sun kuvasi on noista kyllä paras.
Se on intiimi.

En siitäkään nyt liiemmin pidä, mutta nuo alastomat nojailuikuvat ovat suorastaan huonoja.
Tai, mitä minä maan matonen näyttelytaidetta tekevää suurupeutta mollaamaan,mutta siis joo, anorektiset laiskat insinöörit ja polkkatukkaset anorektiset parturikampaajat,jotka toimivat toistensa vastapainoina , lasilevyn varassa, ovat ideana ehkä ok, mutta muu toteutus on aika ... hanurista.

Anonyymi kirjoitti...

Photoshop renderöinti tuo vastavalo tuikahdus lasin reunassa.
Eikös tästä rakkausprofessorista ollut isoja juttuja takavuosina kun on tuusulalaisen linja-autoyhtiön omistajan tytär? Peiliä on narsismin ilmaisuun käytetty satoja vuosia taiteessa.

Jore Puusa kirjoitti...

jeps. kuva on kymmenkunta vuotta vanha. Sitä katselee ihmeissään näitä asiakaslehtien vanhoja kansiaan.- kannattaa muistaa että ns asiakaslehdissä ad:t piirsi aika tarkkaan mitä missäkin on. Oli kova homma saada joku oma ajatus läpi. Vaikka sain sieltä osan elinkeinostani oli hiukan ahdistavaa ottaa kuvia lehtiin joiden tiesi lentävän suoraan roskiin. Kuka niitä mahtoi lukea kun kama oli valmiiksi moneen kertaan pureskeltua ja ilman mitään särmää. ja joo olikos se nimi Korsisalmi tai jotain sillepäin.

Anonyymi kirjoitti...

Nämä jonkun kendelin kolme kuvaa ovat koomisia. Ei jumalauta: taidetta ja ekkedien tanssi. Pelastakaa valokuvataide ry:tä kaivataan.