keskiviikko 15. marraskuuta 2017

Avoin muistutus Sofi Oksaselle

Sofi hyvä, emme ole koskaan tavanneet. Olen kyllä kuvannut kirjanjulkkareitasi.
Olet visuaalisesti kiinnostava hahmo (
oliko tuo ahdistelua !?)
Tänään 15.11. HS:ssä vaadit kaikkien niiden miesten nimiä julki, jotka ovat ahdistelleet naisia. Siis minunkin, olen nimittäin kehunut monen naisen ulkomuotoa takavuosina, olen tanssinut vartalokontaktissa ja suudellutkin naista, olen myös harjoittanut yhdyntää kolme kertaa - tuloksena kolme poikaa.
OK.👍
Ahdisteluasia on tärkeä ja siksi tasapuolisuuden nimissä vaadin jokaisen sellaisen naisen nimeä julki, joka on esittänyt exästään valheellisen insestisyytöksen avioeron hetkellä. Syytöksen kohteina olleiden tuhansien miesten elämä on kokonaan tuhoutunut ja he ovat menettäneet kontaktin lapsiinsa. Hienoa, että nyt ikävät jutut nostetaan esiin, siksi myös miesten asian pitää olla esillä.

PS: Oletko 100% varma - että jokainen nainen, joka ilmoittaa julkkiksen ahdistelleen häntä puhuu totta? Voiko nainen valehdella?

Kolme lavallista naisia pakotettuina 11 kuukaudeksi armeijaan...hetkinen, anteeksi - kuvassa onkin miehiä (anteeksi henkilöitä).



Kaksi sotanaista simputettuina noukkimaan pihalta neulasia...eiku anteeksi nuohan ovatkin sotamiehiä
( anteeksi sotahenkilöitä).




Naisalokkaita 2 minuutin aamutoimilla ennen päiväksi metsään lähtöä...ah virhe, nuohan ovatkin miesalokkaita ( anteeksi alokashenkilöitä)




Joukko naisryhmänjohtajia harjoittelee maahansyöksyä kolme plus kolme tuntia Sandiksessa...eikun nuohan ovatkin miesryhmänjohtajia, (anteeksi ryhmänjohtajahenkilöitä). Hyvänen aika näitä jatkuvia tunnistusongelmia tasa-arvon mallimaassa.



Kuvassa nuori naisvartiopäällikkö päävartiossa Helsingissä yöllä klo 0400 lähdössä vaihtamaan presidentinlinnan vartiomiehiä. Takana 10 kuukautta palveluksessa - eikä vielä yhtään harjoittelutuntia englanninkielen opiskelun yliopistopaikan saamiseksi. Anteeksi nyt tulikin sukupuoli väärin, tuohan onkin miesvartiopäällikkö, (anteeksi vartiopäällikköhenkilö).




5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Armeijakuvat ovat hyviä. Oksanen on oikeassa omasta mielestään aina! Hesari on usein samaa mieltä kuin hän. Enpä tuota lehteä ole vuosiin erityisesti lukenutkaan. Liian dogmaattinen :-) Anonyymi 1000!

Anonyymi kirjoitti...

Varusmiehiä ei ole. On varushenkilöitä tai varussotilaita. Aamulehden mukaan siis. Lehtihän sai jonkun palkinnonkin ideastaan olla käyttämättä "mies"- nimikettä ammateissa jne tasavertaisuuden vuoksi. Eduskunnan puhemies on siis puhehenkilö ja palomies palohenkilö jne.

BääätRyyyyd kirjoitti...

"Kolme lavallista naisia pakotettuina 11 kuukaudeksi armeijaan...hetkinen, anteeksi - kuvassa onkin miehiä."

Oikea vastaus on, että siinä onkin sotahenkilöitä.
Ihmisillä kun ei enään ole sukupuoli-identiteettiä, jota saisi ilmoittaa julkisesti.

Ainoastaan kun nainen voi uhriutua, tai feministi saa kohteen raivolleen, sukupuolet löytyvät helposti.
Tai jos nuori hupakko(jolla ei ole tässä sukupuolta) pitää kenkä- tai huulirasvablogia, saa sukupuoli-identiteetti huimaakin huimemmat sväärit.

Jore Puusa kirjoitti...

sotahenkilöitä.
--------------------
heh.
panssarintorjuntahenkilö
vartiohenkilö
kiväärihenkilö
lääkintähenkilö.
Haavoittunut huutaa puskassa suolet sylissä: "Lääkintämies.."
Ei tule, koska naishenkilöpuolinen lääkintähenkilönainen loukkaantuu väärästä palvelunimikkeestä.

Anonyymi kirjoitti...

Haavoittunut huutaa puskassa suolet sylissä: "Lääkintämies.."
Ei tule, koska naishenkilöpuolinen lääkintähenkilönainen loukkaantuu väärästä palvelunimikkeestä.

Funny!
Hyvä kirjoitus Jore.
T. P.S.