keskiviikko 15. marraskuuta 2017

Päivitys Sofi Oksasjuttuun

Kun tasa-arvoa julistaa - niin on oltava itsellä puhtaat jauhot pussissa.
Parin kateellisen kollegasi otettua yhteyttä, aloin kaivella asiaa ja totesin - että vauhdittaaksesi uraasi olet esiintynyt netissä ja lehdessä alasti kirjallisuusmaailmassa valtaapitävien miesten iloksi. Fetissiseikkailupuheillasi olet tuotantosi alussa nostanut esiin kaikkea muuta kuin kirjallista .
-
Kuten kirjoitin, naisten on helppoa harjoittaa rakenteellista prostituutiota ja ajaa itsensä sisään tuhatvuotisilla perusaseilla - eli paljaalla takamuksella ja yhtä paljailla tisseillä. Kun asema on taattu miehiin nähden seksiobjektiksi asettumalla - voi alkaa käydä samojen miesten kimppuun, koska he käyttäytyvät seksistisesti. Turkulaisittain luonnehdin: "yäk".-
Post Scriptum: Sohvin nudekuvia en julkaise, saan vielä syytteen ja joudun #metoo kampanjan kuohitsemaksi. Tämä case vain vahvisti käsityksiäni naisten kaksinaismoraalista.  Itse en ole alaani edistänyt kikkelipaljaana esiintymällä - tuskin se olisi juuri asiaa auttanutkaan 😝..... Ehdottoman tasa-arvon kannattajana en aio heittytyä naisten keinojen käyttäjäksi.