sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Terveisiä harjulta humisten. ( amatöörivalokuvaus)


digicamera.net on epäilemättä Suomen merkittävin amatöörisivusto ja taitaapa olla samalla kattavin prosivustokin, koska kattavaa websivua ammattilaisille ei ole Suomessa. Sivuston omistaja Matti Harju hallitsee siis markkinoita ja hallitsee myös sitä, kuka on äänessä Suomessa. Jos olet kriittinen ja kirjoitat liberaalisti valokuvauksen vakioista, Harju sulkee sinut pois sivultaan. Toki mainostajien karkkoamisen pelostakin.
Sulkee niin paljon, että kieltää sivustonsa forumilla nimeni mainitsemisen bannin uhalla. Taitaa olla eräänlainen rajoitusten maksimointi maassamme, jossa viholliset sentään yleensä mainitaan nimeään käyttäen.
-
Syvä iskumme on - viha voittamaton kuten jääkärien marssissa lauletaan. Ei sovi erillainen viesti hälle, eikä kyllä muuallekaan. Minkäänlaista kritiikkiä kuvista ei Suomessa saa kirjoittaa. Pitää siis tyytyä siihen, että täällä ei keskustelua synny, eikä ajatuksia hyväksytä, jos ne poikkeavat totutusta.
Siksi maamme on siinä missä on, lamassa ---- ja valokuvauksemme on siinä missä on, plagiaatiotilassa. Kun on tunkkainen ilma, jengi pyörtyy. Täällä ei erillaisuutta hyväksytä saatana niih.
-
Harjun sivustolla keskustellaan esimerkiksi näin.Tässä yhden threadin yksi osa. Harjun forumia kuvaa deindividuaatio. On muodostunut sementoitu ryhmädynamiikka, on johtajat, on pellet, on asialliset, on pöljät, on pilkkaajat jne. Vakiokamaa vuosien ajalta...esimerkiksi valokuvausmarsalkka omilla hallintomaneereillaan.
Forumia on jo kauan puristanut sen henkisten johtajien tunkkainen ylivalta. Erillaisuus otetaan pilkkaamalla pois. Ihan kuten koulussa, jokainen alan sivusto on täynnä koulukiusaajia.

Yllä ainainen väite.
 Se syntyy huonosta omatunnosta. 
"En minä mitään muuten, mutta se on niitten vika kun ottavat ilmaiseksi"..
Jos amatöörillä on moraalia riittävästi, hän ei mene antamaan ilmaiseksi kuviaan lehteen vain siksi, että näkee nimensä kuvien alla -- samalla kusten pron muroihin -- jonka on pakko elää työllään. Lehdissä ostava porras on teknokraatteja, joita ei kiinnosta journalismi, vaan mikä jää viivan alle. Niin sitten paskakuvia katsovat äänestävät jaloillaan ja...loputkin prot pannaan ulos ja laatu heikkenee --- taas ja YT ja YT ja YT. 
Harjun siteen on pesiytynyt journalismintuntijoita, joista jokainen media on epäluotettava ja matuja liikaa ja ne jokainen raiskaa jokaisen naisen Suomessa ja koiratkin niih. 
Suomessa on 4200 lehteä.
Onko näille epäilijöille jääkiekkoasiat tarjoava lehti väärässä?
No ei tietenkään, koska se kertoo heille tärkeästä alueesta ja siitä, josta he ymmärtävät.
Onko heille kulttuurin tarjoava lehti sionistien ohjauksessa?
On tietysti, koska he eivät ole koskaan ainuttakaan kultturijuttua lukeneet.
Onko "Koiramme" lehti värittynyttä tuubaa..ai niin mikähöh?
Entä loput 4199 lehteä, oletko lukenut ne kaikki?
No siis joo haista vittu komari homo karva rane.
 
Tämä sama vanha väite haisee kaikissa amatööriforumeissa. Kateutta jälleen. Herrat perkele. Valokuvakoulutus ( kun sitä Suomessa oli) antoi kyvyn varioida ilmaisua mm. taidehistorian opetuksella ja monella muulla keinomaailmalla. Kun ilmaisamatöörit ovat ottaneet markkinat, jokainen kuva näyttää samalta. Kun ne näyttävät samalta, ei kukaan niitä jaksa katsoa. Ja kun lukijat lähtevät, lähtevät ilmoittajatkin. Lehtien kuihtuessa astuu valemedia esiin ja luotettavan printin tilalle hiipii fasismi. Tässä ollaan jo osittain.