perjantai 18. marraskuuta 2016

Jeesus ( uskonto)

Jeesus oli ensimmäinen perussuomalainen poliitikko.
Miten niin?Sarkasmivaroitus trigger! Huomautetaan lukuisten yhteydenottojen takia, että laajalti julkisuudessa olleen henkilön -kuten Jeesus- intimiteettisuoja on alentunut. Uskon, että Jumala kaikkivoivana entiteettinä selviää minusta ilman suomalaista raastuvanoikeuttakin.
Kuuma kivi taivaalta nuppiin ja noin!


1. No Jeesus on ihan Latvalaihon näköinen. Ne on kun veljet, ja Suomenuutisten mukaan uudet oikeusministerilaborantin tekemät viralliset selluloosalaboratoriokokeet osoittaa, että niin onkin.

2. Jeesus kusetti aikanaan kannattajajengiään sanomalla olevansa jumalan poika, täysillä meni. Jeesus toimi siis ihan kuten Persut nyt. Nekin kusettaa joka kohdassa ja täysillä menee.

3. Latvakato (vrt alkava kaljuuntuminen) hermostui kuvistaan Namulehdessä ja sai itkupotkuraivarit. Jeesuskin veti herneen nenään Nordean rahanvaihtopisteestä temppelisssä ja hajasijoitti sen työttömäksi, just niinkun persut tekee suomalaisille. Jeesus kieltäytyi haastattelusta PontiusTimesille, kun ei tykännyt sinne sutivan maalarin duuneista. Pontius sit pesi räpylöistä maalinrippeet.

5. Hallitouho osaa arameaa ja niin osas Jeesuskin. Sama harrastus. Jeesuksen fleda ei ehtiny lähtee, kun osallistui ristillä riippumisskabaan ja meni kuoleen.  Kaljavahon tukka taas on lähtenyt ja ristillä sekin ressukka on tavallaan roikkunut metian toimesta, mutta diskattiin kun käytti nauloja.

6. Rikollisia kumpikin..saivat tuomion oikeudessa. Nallevako ei tullut tapetuksi, eikä hyväksynyt tuomiotaan. Jeesus sensijaan sai tuomion ja halusi tulla tapetuksi. Erijuttu siis mutta sama, kumpikin halusi kuuluisaksi ja pääsi .... rikkomalla lakia.

7. Jeesus nousi kuolleista
ja lähti ufoksi Intiaan ja samaa pelkään kaljuhangonkin tekevän. Siitä tulee taas eduskuntaan tyhjänpuhuja -- yhdensortin ylösnousemus siis.

8. Jeesuksesta tehtiin uusi testamentti ja haljuvaara kirjoittaa Scriptasta 1899 sivuisen kevennetyn laitoksen, johon keksii 862 uutta variaatiota lauseelle: "maahanmuuttajahomokarvaranne raiskasi naapurin kanat ja jopa kukonkin". 


10. Kymmenettä kohtaa en keksinnyt..tymhä mä.

Tuos alla ukkelin kuvia rivi ja noita se kielsi Aamulehteä käyttämästä tai ei enää ikinä anna tyhmien toimittajien leikkiä sen uudella sneppisautolla . Aattele vaiks niin, et tukka ja järki ei pysy samassa päässä, se lohduttaa? Herran "stiff upper lip" kiinnittää keittiöpyskoloki Puusan mielenkiinnon.

Kuvat internet. Käytän hommaforumin vastausta minulle monta vuotta sitten, kun valitin sinne varastetuista kuvista. Katson, että koska oikeuslaitos ei tee mitään rasistisivujen kuvankäytölle, niin miksi minun sitten pitäisi lakia noudattaa.