keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Presidentti puhuu paskaa. (yhteiskunta)


Maailmanhistoriassa ei tunneta montaakaan ajanjaksoa - jolloin sekä pääministeri, että presidentti munaavat itsensä parin päivän sisällä, tuhoten uskottavuutensa yhdellä iskulla. Näin tapahtui Suomi nimisessä maassa marraskuussa 2016.


Maassamme on
kymmeniä tuhansia vanhuksia epäinhimillisissä oloissa. Joko vangittuina koteihinsa yksin odottamaan kuolemaa dosetin ääreen tai terveyskeskusten vinteille sängystä kuselle revittävinä ja 
paketteina kohdeltuina .
Älä puhu presidentti paskaa.Maassamme on kymmeniätuhansia mielenterveytensä piittaamattomissa oloisamme menettäneitä,joille ei ole inhimillistä hoitoa tarjolla. Heidän hoito-osastonsa on Stadin ratikka nro 3. Pillerit kouraan ja haamu pihalle. He ovat rasite teflonyhteiskunnalle.
Joten älä puhu presidentti paskaa.


Maassamme on 500 000 työtöntä, joita kaikki syyllistävät. Avoimia työpaikkoja eli puhelinmyyjän duuneja on 30 000. Hallituksemme mukaan työttömät solubiologian tohtorit ovat laiskoja paskoja, kun eivät halua mennä myymään Seiska-lehteä. Heidän todellinen panoksensa puuttuu ja se on tuhoisaa yhteiskunnallemme.
Älä puhu siis paskaa presidentti.Maassamme on
700 000 rasistia, joiden viha kiehuu - koska heidän kykynsä oivaltaa tekojensa alkusyy on piilossa peruskoulumme kelvottomassa kansainvälisyyskasvatuksessa. He myrkyttävät lapsensa ja ympäristönsä ksenofobiallaan. He ovat niitä Stockmanrouvia - jotka pamauttavat sateenvarjolla somalityttöstä päähän. Rasistit saavat aikaan hitaasti kasvavaa kumuloituvaa vihaa ja maastamme tulee vielä varsinainen sorrettujen terrorihautomo kansalaistemme alkeellisen kusipäisyyden takia.
Puhut presidentti paskaa.


Maassamme on kymmeniä tuhansia lapsia, joiden jokainen päivä on helvetti kouluissa ja oppilaitoksissa. Jokaista erillaista lasta kiusataan raivokkaasti -- mitä pitemmälle yhteiskunta salliin ksenofobian, fasismin ja rasismin, jotka antavat terminologian kiusaajille.
Puhuit taas paskaa presidentti.
Maasamme on kymmeniä tuhansia työpaikkakiusattuja, he ovat niitä, joilla on eniten osaamista, erilaisia uraa uurtavia olevia ehdotuksia ja mielistelemätön käytös. Kaikki tuo liipaisee käyntiin heihin kohdistuvan rääkkäämisen. Pahinta mitä työelämässä voi tehdä on osata asiansa ja olla siitä tietoinen.
Niin että älä kuule 
puhu paskaa presidentti.

-------------

Ja maassamme on paljon muutakin - kuten onneton, kriisiviestinnässään turvalleen lentänyt lestadiolainen pääministeri eli Suomen toimitusjohtaja. Toki hän toteuttaa vain poliitikkojen ikiaikaista kammoa mediaa kohtaan, kun tulee töpänneeksi työssään. Pahin on tietenkin se, joka päättää vaikenemisesta, pyytäähän vaikenemista aina voi.
YLE:n hallintoneuvosto hyökkäsi journalismin kimppuun ja laittoi Atte Jääskeläisen
asialle, ettei itse likaantuisi.
Me, Suomen kansa - olemme nämä surkimukset äänestäneet valtaan ja äänestämme jatkossakin, kerta toisensa jälkeen, koska:
"no kun hänellä on aina niin siisti puku päällä"  (Siteerasin vanhaa rouvaa Salon torilta Niinistön kampanjan aikaan ja kyseessä voisi olla kuka tahansa näistä otuksista)