tiistai 23. tammikuuta 2018

Näkökyky palaa

Kesti monta päivää, ennenkuin kirjainten tihruaminen näytöllä lakkasi oksettamasta, senverran tärähti pää tuossa pienessä kolarissa. Nyt ymmärrän paremmin - miten hankalaa on parantua, kun menee pahasti rikki.
-
MV lehti siirtyi uusiin käsiin. Mikä lienee temppu, sama aineisto täyttää sivut. Median haukkuminen ja vihan oksentaminen. Pitää kuitenkin antaa tunnustusta, että uusi omistaja poisti pyynnöstä Janitskinin minusta tekemät solvaussivut ja meemit.
-
Toivonpa totisesti, että mahdollisimman moni näkisi, minkä joukkion ehdokas Laura Huhtasaari todella on. Huhtasaari on täkynä joka neljännessä - jopa joka toisessa Mitä Vittua jutussa. Niissä hän suoltaa samaa rasismia ja vihaa erillaisuutta kohtaan kuin MV mediakin.Tällainen ihminen ja vielä varas on presidenttiehdokkaana. Mutta se ei kerro Huhtasaaresta, häntä kiinnostaa vain valta ja raha -- jota vallankäyttäjälle maksetaan. Hänen suosionsa MV:ssä sensijaan kertoo kansaressukastamme.
-
Tämä materiaali ei näy vaalitenteissä, eikä lehtien sivuilla, alla olevat sitaatit ovat katse pimeyden luulosairaaseen maailmaan. Siellä jumala loi maailman 6500 vuotta sitten ja tiedemiehet liimailevat valaanluista dinosauruksia kasaan. Siellä jokainen eritavoin ajatteleva on vitun kommari ja siellä erivärinen ihminen on korkeintaan sylkäisyn aroinen. Huhtasaaren MV maailmassa odotetaan hetkeä päästä tappamaan erimieliset ja erillaiset ihmiset. Siinä maailmassa lähimmäisestä välittäminen on myrkkyä.
Tällaisen presidentin ajattelit haluta Suomeen.
-

Kuvasitaatit alla kuvienkäytön kritiikkiä varten, joukossa mm Niinistöstä copyrighrikoksella saatuun kuvaan tehty meemi. Samat varkaudet jatkuvat kuin Janitskinin aikanakin.Kommentointi on toistaiseksi suljettu, moderaattorini ei jaksanut lukea sisään valuvaa saastaa enempää. Avataan, kun vetää henkeä hän.