perjantai 5. tammikuuta 2018

Munakas

"Mene munalla töihin"...oli -70 luvulla Lehtikuvaajat Ry:n ainoa näkyvä saavutus koskaan. Eikä sekään koskenut lehtikuvausta, vaan oli liikenneturvallisuuskampanja. Samaan aikaan Lehtikuvaajat Ry:n alaosasto Zappaklubi lainasi Veholta ambulansseja kännäysreissuilleen ja ajoi ohi muun liikenteen saaristolosseille. Ei ihme, että ammatti nyt on kuolemassa.
-

Rakkaimpani osti eilen kananmunia ja niiden joukossa oli yksilö, joka oli juuttunut Rouva Kanan takamukseen, koska munassa oli höyhentuppo.
Hienoa, tuli lapsuus mieleen, sai mennä kanalaan ja hakea aaamiaismunat motkottavien ja lämpimien kanojen alta.Varpaitten välistä litsahteli linnunpaska.
-
Matkalla takas tuvan köökkiin keittään munia faijalle työevääks, piti mennä vasikan kautta ja laittaa sille suuhun sormi, jota se väyläs aikansa hampaattomilla ikenillä. Hevosta piti hiukka varoo, se ei tykänny lapsista, ne kuulemma muistutti sitä koon puolesta susista. Niinku pässiiki, se ei kunnioittanu tulevaa "huippu"kuvaajaa, vaan saatto vetää täysillä persuuksiin kippurasarvet ojossa.
-
Höyhennettu munaus piti ikuistaa, jota tointa varten rakensin studion.
Kuvattuani laskeskelin, että olen syönyt elämässäni 21360 kanamunaa, joista kertyy 1000 kilometria pitkä jono. ( Pieleen meni ja sen joku normaali ihminen huomasikin: Eli jokainen syömäsi muna on laskelmasi mukaan ollut n. 46,8 metriä pitkä. Melkoisia mollukoita!)    😜
Tornia niistä on paha rakentaa, kun jo yhdenkin munan laittaminen pystyyn on tuskien takana ja onnistuu vain vippaskonstein.


iPhonen dynamiikkaa on
😡 😱 👿 😬 👽 💥 👎, mutta minusta on tullut veltto laiskikas. Oikean valokuvauslaitteen kaivaminen sen omasta pesästä on työn ja tuskan takana. Ja joo, kyllä se vaan sinertää, sorry Masa K. Ei me läpi mun esinekuvausproggikset 40v koulun jälkeenkään.

Eat your heart out honeys.

K on 88% - 21% 8 bittisessä moodissa ja pipetti = 3x3. No mites tostaa nappaa D:n ?
Perskele olisko se sit D = noin 4 x 0,3 eli 1,2 siis kehnohuono.
Tai sit ei mä mitään enää densiksestä muista.
Mut kyllä tosta LPI arvolla 60 tekis GS kuvan TUSA:n - sillon tulis rasteriks 2,5 x 60 eli 150.
Veikkaan et sävyjä olis 256:sta jäljellä nuin 40 kpl ja täysillä menis kun väärä raha.