perjantai 26. tammikuuta 2018

...ja tasa-arvovaltuutettu vastaa 😄

TÀmÀ on viimeinen presidentinvaalijuttu, seuraavien vaalien alla olen jo tuhkana Aurajoen Nautelankoskessa.
Pyysin tasa-arvovaltuutetun toimistolta lausuntoa VĂ€yrysen ja Vanhasen ahdistelutapauksiin. Vastasi, ihme!
-
Suomi on se saareke, jossa johtavassa asemassa olevat saavat enimmĂ€kseen tehdĂ€ mitĂ€ lystÀÀ. ValtakunnansyyttĂ€jĂ€ piti erottaa, olisi muuten jatkanut kuin ei mitÀÀn.. Eduskunnan puhemieheksi pyrkii tekstiviesteillĂ€ useita naisia ahdistellut seksimaanikko ja Helsingin pormestari on vĂ€kivalta- ym. rikollinen. Kaksi presidenttiehdokasta ovat maanisia naisten ahdistelijoita ja yksi on immateriaalivaras. Jatkanko listaa 40 vuoden ajalta...kukaan ei jaksaisi lukea roistolistausta.
Miten monella kansedustajalla on rikostausta.

Vapaavuoren CV:

  • 1982 Pahoinpitely: NyrkkeilyĂ€ ja karatea harrastava 17-vuotias Vapaavuori hyökkĂ€si ilman mitÀÀn syytĂ€ 14-vuotiaan nuoren kimppuun ja ajoi tĂ€tĂ€ takaa sukkasillaan. Nyrkiniskuista uhrilta murtui nenĂ€, löi pÀÀnsĂ€ katuun ja joutui sairaalaan. Vapaavuori puolusteli tekoaan humalatilallaan. Tuomio 1.5 kuukautta ehdollista ja 1 000 markkaa korvauksia.
  • 1984 Varkaus: TĂ€ysi-ikĂ€inen aikuinen 19-vuotias Vapaavuori kaveriporukan kanssa varasti tavaratalon eteisestĂ€ tavara-automaatteja rahoineen. Tuomio sakkoja. Kuultuaan nĂ€istĂ€ rikoksista oikeusministeri Sauli Niinistö erotti hetken avustajanaan toimineen Vapaavuoren 1995. TĂ€mĂ€n jĂ€lkeen Vapaavuori sai suojatyöpaikan kokoomuksen puoluetoimistossa kansainvĂ€listen asiain sihteerinĂ€.
  • 2001 Rattijuopumus: 0.9 promillen humalassa liikenteessĂ€. Tuomio sakkoja 11 430 markkaa ja ajo-kielto 

Tasa-arvovaltuutetun toimisto vastaa siten, ettĂ€ kapulakielen hankalasti ymmĂ€rtÀÀ. Se ei ole tasa-arvoa. On tĂ€ysin selvÀÀ,  ettĂ€ suurimmassa osassa tasa-arvorikkeitĂ€ ja ahdistelua kohde on niin peloissaan, ettei uskalla tehdĂ€ itse mitÀÀn.
Juuri niitÀ tekoja ei ao. toimisto voikaan sitten tutkia, vaikka juuri niitÀ pitÀisi tutkia..
MitÀ virkaa moisella on?






Kirjoitin tasan 25 toimittajalle, jotka tekivÀt juttuja #metoosta, ei mitÀÀn.
Viime viikolla lÀhetin mailin aiheesta kaikkiin maakuntien pÀÀlehtiin, ei mitÀÀn.
Linkitin mm feministipuolueeseen, kaikille sen jÀrjestöhenkilöille, ei ainuttakaan reaktiota.
ViestiĂ€ lĂ€hettelin  Bulevardille Naisiasialiike Unionille ja kirjoitin kymmenkunnalle muulle naisjĂ€rjestölle ja jokseenkin kaikille naiskansanedustajille, joista vain yksi onneton vastasi. Muuten sadoilta asiasta kuulleilta ei mitÀÀn.
Kirjoitin ehdokkaiden organisaatioille ja kirjoitin jokseenkin kaikkialle, joissa tahoissa voi olla henkilö, jonka mielestÀ naisia patologisesti ahdisteva henkilö ei voi olla presidentinvaaliehdokas. Ei mitÀÀn.
-
JĂ€rkeviĂ€, konstruktiivisiĂ€ reaktioita sadoilta "tĂ€rkeiltĂ€" ihmisiltĂ€ tasan NOLLA. TĂ€mĂ€ tekee maastamme kammottavan. Vain julkisuudessa olevan henkilön ÀÀni kuullaan. Jos narkomaani SillanpÀÀ olisi sanonut piripĂ€issÀÀn aiheesta, olisi lausunto uutisoitu kaikissa medioissa.. Valta siis turmelee samantien henkilöt,  jotka siihen pyrkivĂ€t. TĂ€mĂ€ oli hyvĂ€ kertaus minulle. Teet mitĂ€ tahansa tĂ€ssĂ€ yhteiskunnassa, se ei merkitse yhtÀÀn mitÀÀn.

Olen työssÀni lehtikuvaajana seurannut jokaista ehdokasta, jopa vuosikymmeniÀ.
( poislukien Huhtasaari - jota kuvasin kerran vaaliteltallaan. Ihmisille hĂ€n hymyili kuin automaatti - mutta hymy loppui kuin leikaten, kun hĂ€n kÀÀntyi seurueensa puoleen.)Jokainen nĂ€istĂ€ ehdokkaista on kivikova oman edun tavoittelija, jopa sosiopaatti, joka ei vĂ€litĂ€ kuin omasta asemastaan ja vallasta,  poislukien Kyllönen, jota olen kuvannut pari kertaa ja jolla vaikuttaa EHKÄ olevan ote normaaliin elĂ€mÀÀn ja Haavisto, josta tosin on  lĂ€hes mahdoton tehdĂ€ arviota.





Kun VÀyrynen katsoi KEPU:ssa paljastuneen jotain ikÀvÀÀ tai poliittinen suosio laski, hÀn taitavana manipulaattorina jÀrjesti aina jotain hm..hauskaa. TÀssÀ hÀn on kutsunut minut ja Peter Janssonin kuvaamaan itseÀÀn Japanin ulkoministerin kanssa saunassa.



VĂ€yrysestĂ€ tuli tohtori. NiinpĂ€ hĂ€n kutsui meidĂ€t pojat koolle kuvaamaan itsensĂ€ hatussa. Paavo vĂ€itti vĂ€itöskirjassaan 1988 ettĂ€ Neuvostoliitto olisi ikuinen. Mainio ennuste, kahden vuoden kuluttua NL ei enÀÀ ollut.



Naisista Paavo on aina pitÀnyt, niin lentoemÀnnistÀ kuin eduskunnan kahvilan naisista ja aikalailla paljon oman porukkansakin naisista. No toisaalta - kuka meistÀ ukonrÀhjistÀ ei pitÀisi.


MitÀ tekee erÀÀn presidenttimme kuva tÀssÀ joukossa?
Noh, minÀ kerron. Olin Tansaniassa keikalla, vastentahtoisesti VÀyrysen UM tilauksen perusteella "propagandajoukoissa" sillÀ kuuluisalla krokotiilifarmilla. Makailin altaalla, kun Paavo oli omilla reissuillaan. Altaan toisella puolella makasi paksu ukko umpitunnelissa ja tarjoilija kiikutti gintonicia vauhdilla. Kysyin muistaakseni Alec Aallolta ettÀ kuka tuo on ja hÀn vilkaisi ja sanoi:
"Se on joku kansakoulunopettaja Ahtisaari ja tekee jotain hommaa YK:lle Namibiassa".
Kun hĂ€nen presidenttiytensĂ€ lĂ€hestyi, kirjoitin kokemusteni perusteella ukon alkoholismista, ei mitÀÀn reaktioita mistÀÀn. Samaa silloin, samaa tĂ€nÀÀn. MikÀÀn ei muutu. NĂ€mĂ€ ukkelit kulkevat  omalla kiertoradallaan, Ă€lĂ€ ihmettele - miksi kansa voi pahoin.





Kaikkien kuvien copyright © on Jore Puusan, kuvien lataaminen omaan kĂ€yttöön kielletty.
Kommentointi avattu, moderaattorini tuli takaisin kesÀn lÀmmöstÀ.

PĂ€ivitys tulikivenkatkuisen puhelinsoiton jĂ€lkeen klo. 15.21 --jossa pÀÀtĂ€ni vaadittiin pölkylle, koska koetan laittomasti vaikuttaa vaalin tulokseen. ( kaikilla 25 lukijallani, hehheeee ). 
Kaikki henkilöt tÀssÀ jutussa omaavat alentuneen yksityisyydensuojan Suomen lain ja asetusten mukaan.
He ovat omilla toimillaan saavuttaneet aseman, jossa heidÀn on kestettÀvÀ enemmÀn arvostelua.
Valta tuo siis myös tuskaa. Juttu jÀÀ sanoi mÀÀ.

Markku, haluatko linkata kantapöydÀn faceen?








Ei kommentteja: