sunnuntai 3. joulukuuta 2017

Teaser: Ennen joulua tulossa on...

Tulossa seuraavanlaista "veriripulin arvoisen saastan vinkunaa" kuten Jukkakollegani Tampereelta blogiani kuvaa. Kiitos.

Kävin lauantaina Turussa, Liedossa, Aurassa ja sielläsuntäällä Varsinaisuomessa sateisena yönä. Aurassa jututin kahta maahantunkeutuja Marco DeWitin rasistisen jyrän alle jäänyttä, joilla oli karmea tarina vainajien kuljetuksesta kerrottavana. Hollantilainen tyhjäntoimittaja DeWit nimittäin petti poliisin luottamuksen kalmojen kuljetuksen suhteen juuri Aurassa ensimmäisen kerran...
Halusin jutut videolle - mutta kaverit ilmoittivat - ettei käy, koska he eivät halua rasistivierailua kotiinsa. Tähän on maamme menossa, jenkkimalliin, vaikene ja naama säästyy..

Tulossa edelleen juttu lokakuun hautuumailta mm Utsjoelta. Jännää kamaa - omituisia tarinoita.


Myös uutta kamaa eutanasiasta. Istuin iltaa terminaalisyöpäpotilaan kanssa kervon suunnassa, juotiin konjakkia ja naurettiin vedet silmissä.

Huhtasaaren tekemä tökerö kuvavarkaus mielessäni - minulla on vetämässä haastattelupyyntö kuvan © holderin kanssa. Saa nähdä kaatuuko sekin pelkoon?

Alla Aurajoki jäätävässä rankkasateessa yöllä about 02 jotain ja kuvatus eutanasiaan - joka nyt on haettava itse- kun uskovat pöljät estävät meiltä - ei uskovilta- oikeuden armokuolemaan.