sunnuntai 24. joulukuuta 2017

Iltalehti jeesustelee


Suomen olympiajoukkueen asujen kamaluus on jo vanha juttu, mutta IL ilmoittaa nyt, että SOME pöyristyi lisää, koska itse joukkueesta otetut kuvat ovat epäammattimaisia.
Minusta ne ovat hyvää Iltalehtitasoa. Kyseinen läpyskä nimittäin irtisanoi yli vuosi sitten kaikki ammattikuvaajansa ja laittoi toimittajansa kuvaamaan. Iltalehti onkin nyt yksi visuaalisesti kamalimman näköisistä lehdistämme. Oma pesä saisi mielellään olla puhdas ennenkuin alkaa syytellä muita samanlaisia epäonnistujia.
Jos katsotte keltaisella korostetun kappaleen jutun lopussa, voisi kielenkäytöstä päätellä, että kirjoittaja on alakoulun neloselta duuniin otettu halpalapsi.
Mutta mitä välii, skeida myy ja kansa pöyristyy.




2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Iltalehti ei ole ainoastaan ajanut alas kuvaosastoa, vaan tekstipuolellakin suositaan ns. halpatyövoimaa. Lehteen kirjoittelee nykyään "toimittajia", joilla ei ole alan koulutusta eikä juurikaan työkokemusta. Mutta mitä väliä kun klikkauksia tulee.

BäätRyyd kirjoitti...

"Suomen olympiajoukkueen asujen kamaluus on jo vanha juttu, mutta IL ilmoittaa nyt, että SOME pöyristyi lisää, koska itse joukkueesta otetut kuvat ovat epäammattimaisia. "

Eivät ne niin kamalia ole.
Joskus 90-luvulla, kun kävin armeijan, oli kyseisen harjoitusleirin tarjoama urheilupuku, jota myös smurffeiksi kutsuttiin, ihan yhtä tyylikäs asuste vaikka lenkille aamukuuden maissa aikaisin.
Ei niistä kukaan kyllä kuvia halunnut ottaa.
Harmi jos nyt halutaan, ei ole kuvaajalla helppoa.
Kun nöpötkin noin nöpöttävät.
Pian joutuu #meetoo -listalle vastaamaan henkisestä raiskauksesta.