tiistai 24. lokakuuta 2017

Tappolistoja ja vihapuhetta


Uuninpankkopojan eli Sakari Timosen ja monen muunkin ihmisoikeuksista huolehtivan FB tilit saatu taas nurin. Mm Taru Elkaman, aidosti hyvän ihmisen, tili kaadetaan jokseenkin heti, kun hän pääsee uudestaan kirjoittamaan. Kumpikin puolustaa ihmisoikeuksia ja on rasismia ja fasismia vastaan. Fasistit vaativat sananvapautta - mutta estävät heti erimielisten sananvapauden - kun vain voivat.VK kontakten kautta toimiva - useiden bannien takana oleva on S.Nummijoki, joka esittäytyy valokuvaajana? Kun hakee töitään näkösälle, ei kuvia näy missään.Yksi syy miksi lähdin facesta lopullisesti oli tämä bannien tuottaminen. Ao alusta on muuttunut synkän vihaamisen ja kiusanteon paikaksi. Face on täynnä copyrightrikoksia ja vihapuhetta ja siellä jaetaan valheita ihmisistä - joista ei pidetä, aina omaisille saakka. Face saa kiihtyvästi aikaan julmaa työpaikka- ja koulukiusaamista. Itselläni on tiedossa kolme ns. kansallismielisten rasistien aikaansaamaa itsemurhaa - kun heidän kiusaamansa henkilön omainen/lapsi/puoliso ei ole jaksanut. Facen piti syntyä yhteysvälineeksi - mutta se katkoo yhteyksiä ja on laittomuuden ja solvaamisen tyyssija.Facessa on myös laittomia rekisterejä ja tappolistoja ns "suvakeista". Nummijoen V-kontakte sivulla on linkki  "bannaa suvakki" sivuun, jolle kootaan nimiä ja kontakteja ja näiden yhteydessä on surmaamisen kiertoilmaisuja ja törkeitä kunnianloukkauksia. V-kontakte on siis facen venäläinen vastine. Sillä erotuksella, että jos facessa on edes jonkunlaista yritystä estää laittomuuksia, niin V-kontaktessa riehutaan täysin vapaasti.Bannaa suvakki sivun otsikkokuvassa on katkottuja kanan päitä. Jos sivulla solvatun henkilön lapsi päätyy sinne ja näkee kuvat hän voi saada pahan trauman.
-
Riehujat eivät tajua yhtä oleellista asiaa.
Kun he solvaavat yksittäisiä ihmisiä, joita intimiteettisuoja lain mukaan suojelee, niin näiden kiusattujen omaiset tai lapset tai työtoverit saavat usein muutamalla jaolla eteensä täysin valheellista materiaalia, joka lasten tapauksessa voi saada aikaan itsemurhaan päättyvän murheen ja masennuksen.
Tätä yllä kuvaamaani ja monesti toistamaani
faktaa kutsuvat kansallismieliset rasistit "vinkumisksi tai itkemiseksi". Heitä ei kiinnosta täysin viattomien lapsien hyvinvointi. Se piittaamaton asenne kuvaa heidän kansallismielisyyttään - joka on vain tarve päästä itse esiin - muista ihmisistä piittaamatta ja lasten ahdistuneisuuden kustannuksella. Tuollainen lapsen kauhu esim. oman isän pilkkaamisesta somessa voi saada aikaan elämänmittaisen trauman.
-
Sadannen kerran. Syy, miksi aloin itse hakea valeuutissivujen © rikkomuksia, oli tuttuni tyttärestään ( silloin 7v.) ottaman kuvan varastaminen Janitskinin MV lehteen lapsiprostituuiojuttuun. Huuteleminen koulussa huoraksi alkoi miltei heti ja on tuhonnut perheen elämän.
-
SOME on Molokin kita, joka jauhaa suikaleiksi kaikki siihen mukaan lähtevät. Itse olen saanut niskaani valtavan määrän kunnianloukkauksia ja uhkauksia otettuani selville rasistisivujen, kuten MV copyrightloukkauksia..eli kuvavarkauksia.
-
Itseni kannalta onnettomin tapahtuma oli - kun kirjoitin Iltasanomien huumebileistä kertovan jutun jälkeen siellä kuvanneen Holmbergin kuvista.
Arvioin siis kuvia, en henkilöä, kuten aina teen, samalla muistuttaen, että ne oli IS:n mukaan kuvattu paikassa, jossa poliisi oli tehnyt pidätyksiä. Kuvaaja ja hänen kumppaninsa tekivät minusta valesivuja ja bloggauksia, joista yksi on aivan Googlehaun kärjessä eli nimelläni löytyvä "valehteleva roskablogisti". -

Tuo kosto vain ao. henkilön kuvien kehnosta tasosta kirjoittamisesta on maksanut minulle varmuudella kolme työpaikkaa, joita hain kuvajournalismin koulutuksen alueelta, sivua on linkitetty kaikille omaisilleni ja asiakkailleni ja jopa vapaaehtoistyöhön pääseminen näyttää tulleen mahdottomaksi.
-
Jos olet äärioikeistolainen rasisti ja luet tämän, säästäisitkö edes lapset, he eivät ole tehneet sinulle mitään pahaa.