tiistai 10. lokakuuta 2017

Kunkku ja sen kuningatar

[ Trigger sarcasm warning ] 

En kirjoittaisi tätä, ellei HS toimittaja olisi kieltänyt tästä kirjoittamasta.
Piia Elonen tekee journalismin historiaa Suomessa - kieltämällä kansalaisilta puhumisen.
Piia on klickbait hymyssään hen, joka kuolannee pinkeissä hörhelöissä pönöttävän vauvauutisen perään ja näkee ihanan höpönusselipusselin saavan kivan ja ihanan nimen, suloiset rattaat ja 795 muuta ihanaaaaa juttua. Myyvää namikamaa piisaa Sanomien, Alman ym. ym. medioissa seuraavat 40 vuotta. Presidentin tytär sitä. Presidentin poika tätä. Pia hyvä, toiminkin vastoin kieltoasi, enkä nielaise kurkkuuni kuin kaffeen..
Keski-ikäisen naisväestömme kuninkaallisten kaipuu on niin valtava, että Sauli ja Jenni kelpaavat korvaajiksi. Nyt ei tarvitse enää muistella aikaa, jolloin Suomella oli hetken kuningas.
-

Kuvasin Niinistöä, kun hän oli ministeri. Mukana kelluva kuva on siltä ajalta. Niinistöä ei saanut liikahtamaankaan palliltaan minnekään, jotta kuva olisi alkanut elää, niin hyvin kokoomuksen PR osasto oli hänet prepannut.
Kun ei liikkunut, oli kuviin pakko puristaa visuaalisuus kikkakutosin. Kuten tässä. Mutta kuvaamiselle näin oli muitakin syitä, kovana röökinvetäjänä Salen legot olivat kehnossa kondiksessa. Eivät niin kehnossa toki - kuin smäkkiä rännittäneen Antti Hulkon. Mutta senverran huonossa, että Sale opetteli hymyn näköisen suljetun irvistyksen, joka seuraa häntä vieläkin.
Koska legoja ei näkynyt, olivat kuvat enemmänkin vakavia ja sekös puri hyvin kansaan. Suomalainen mies ei hymyile ja vakava on luotettava. Vertaa Maunoon.
Haastatteluissa Sauli N. ei koskaan sanonut mitään, vaikka puhetta kuuluikin suljettujen huulten välistä. Siitäkin oli kokoomuksen PR porukka osaannut pitää huolen. Ja presidentti, joka ei sano maassamme mitään, on hyvä presidentti.
Olen aina nautiskellut ( kuvattuani miltei 40 vuoden ajan JOKAISEN johtavan poliitikon tässä maassa moneen kertaan) seuraavalla:

Toimittaja sanoo lopuksi: " Oho kellosta loppui patteri, hra ministeri, mitähän aika on ?"
Ministeri vastaa: " On mahdollista, jopa todennäköistä, että aroista asioista ennenaikainen puhuminen johtaa hallitsemattomaan eskalaatioon, joka ei ole maamme etujen mukaista. Asiaan palataan, kun sitä on puitu poliittisten päättäjien kesken huolella."
Toimittaja joutuu kääntymään asiassa lehtikuvaajan puoleen ja toivoo, että mukaan tuli se kuvaaja, joka osaa auttavasti lukea kellotaulua.

Kuvan © jorepuusa, kaikki lainaaminen  kielletty.Tottakai, toivottavasti terveenä syntyvä lapsi on vaalivauva.
Mutta harvinaista ajatella, että munasolun ja siittiöiden kohtaaminen olisi hallitusti suunniteltua juuri nyt pressanvaalien alla. Myös presidentit ja kuninkaat ja jääkiekkotähdet käyvät paskalla ja nussivat ja kiljuvat orgasmin hetkellä, jos moisen saavat. He myös piereskelevät ja kaivavat nenää. Tuo johtuu siitä, että ainakin fyysinen puoli heistä kuuluu ihmiskuntaan. Psyykkisestä ei aina voi olla varma.
-
Oman 40 vuoden kotimaisen ja kansainvälisen lehtikuvaajakokemukseni mukaan JOKAINEN johtavassa asemassa oleva poliitikko on ainakin narsisti tai ehkä sosiopaatti - ellei sitten jokunen jopa psykopaatti. Nuo ovat edellytyksiä poliitikon ammattiin.-
Vaalivauvasta tässä on kyse, olivat pariskunta jennisale millaisia kuninkaallisia tahansa, koska mediamme tekee vauvasta ison numeron myymistarkoituksessa. Tulevat jutut aikaansaavat hempeyttä ja ihanuutta haluavassa naisäänestäjäkunnassa keltaraushashormonia erittävän mäjähdyksen. Ihan kuten kisuvideo tai pörröisen koiranpennun tylppä muoto. Vaalivauva on pörröinen ja tylppä plus kaikkea ihanaa tuhinaa. Rouvat on myyty. Myös näköjään jutun kirjoittaja Elonen, joka jo ennalta koettaa kieltää muun kuin ihanuuden ajattelun.-
Sensijaan en usko, että sale ja jenni ovat pomppineet Kultarannan bunkassa vain saadakseen vaalivauvan aikaan. Hieman erilaiseksi asian tekee, jos salen siittiöt on törmäytetty labran putkessa jennin munasoluun. Mutta se ei minulle, eikä sinulle kuulu mitenkään. Seiska sen kyllä kertoo aikanaan.
-
Jokaisella on oikeus lapseen. V
aalivauvan tekeekin tässä casessa mediamme 
4200:an osasen piiat ja paavot, ei sale tai jenni. HS sen tässä jo aloittikin.Post Scriptum:  L
ain mukaan julkisuuden henkilöt nauttivat  alentunutta yksityisyydensuojaa, jos nyt ajattelit marssia konstaapeli Kutvosen luo ja tehdä minusta ilmiannon. Toisaalta se olisi aika hauskaa..tarkemmin ajateltuna pumppaakin fillarin gummit täyteen ja polje poliisiasemalle.

Post Scriptum 2: Jos jostain käsittämättömästä syystä haluat antaa palautetta, kirjoita minulle mail, niin julkaisen edellyttäen - ettet totutun kaavan mukaan ilmoita tappavasi minut postilaatikolla huomenna.  jore piste puusa ät kolumbus piste fi

Post Scriptum 3: Dysleksia ei parane koskaan. Jos luin tämän 30 kertaa poistaakseni virheet, on siinä 20 liian vähän. Anna armoa typoukkelille, joka syntyi napanyöri kaulan ympärillä kirjavan sinisenä ja emolevy vaurioituneena.

Post Scriptum 4: Minua nauratti kovasti ekan pressanvaalikampanjan aikana Salen lukkiutunut katse erään rouvan esiinpursuavaan dekolteeseen. Puolivallaton poikamies.