perjantai 2. kesäkuuta 2017

Neljätoista sietämätöntä absoluuttista faktaa.

1. Jokainen maahanmuuttokrittiinen konservatiivi on tosiasiassa rasisti.

2. Uskonto ja sen toteuttaja kirkko, ovat pahin harha maailmanhistoriassa. Pienen pappisluokan hyödyttämiseksi rakennettu järjestelmä tuhoaa kaiken todellisen hyvän.


3. Naisten euron 90
centtiä on harha, joka ei ota huomioon miesten 7-8 vuotta aiemmin tapahtuvaa kuolemaa ja siitä seuraavaa naisten suurempaa eläkekertymää. Tilastokeskus torjuu edelleen miesten suuremman työmäärän ajallisesti syynä palkkaeroon.
4. Perussuomalainen puolue on ollut ja on olemassa vain Timo Soinin ministerihaaveen toteutumista varten. Puolueen silmäätekevät eivät muissa puolueissa olisi koskaan päässeet esille.
5. Länsimaat - USA ja Britannia etunenässä Venäjän ja Ranskan tukemina ovat  syy terrorismiin. Me sen aloitimme ja nyt maksamme tappamistamme naisista ja lapsista kalliin hinnan. Karman laki.
6. Suomalaista järjestelmää johtaa kasvottomien virkamiesten joukko, jonka alati vaihtuva kuorrutus poliitikot ovat. Kansalaiset ovat vain haitallinen palkkojen maksajajoukko hallintoalamaisia.
7. Yhdenkään kansalaisen toive paremmasta elämästä ei merkitse mitään päättäjille. Heille merkitsee aina ja absoluuttisesti oma itse ja perheen ylellinen toimeentulo.
8. Vaikka suurin osa suomalaisista kannattaa eutanasiaa - ei se koskaan toteudu- koska konservatiivipoliitikot pelkäävät toimeentulonsa loppumista. Heille ei tuskissaan kituva yksilö merkitse yhtään mitään.
9. Ne jotka johtavat maata valittuina tai virassa, ovat pääsääntöisesti sosiopaatteja tai vakavasti narsisteja. Psykopaattejakin riittää joukoissaan. Nuo ihmiset ovat täysin tunnekylmiä ja arjen todellisuuden ulkopuolella.
10. Maailmamme peruslähtökohta on ahneus ja nautinto lähimmäisen kärsimyksestä. Niin Suomessa kuin ulkomailla.
11. Lukutaito, erityisesti nuorten miesten tulee häviämään miltei kokonaan ja se jouduttaa heidän ajautumistaan ääriajatteluun. Lukemisen loppuminen on heijastus naisvaltaisesta koululaitoksestamme, jossa pojat työnnetään hankalina syrjään alusta saakka.
12.Työpaikkakiusaus ja koulukiusaus syövät yhteiskuntamme kykyä toimia yhä enemmän ja enemmän. Kiusaaminen on muuttunut jokapäiväisen arjen fasismiksi. Lapset tietävät - että kiusaaminen alkaa heti koulussa ja siltä voi suojautua olemalla julma ja piittaamaton ja osaamalla itsepuollustuslajeja.
13. Kuvitellaan, että armeijamme kykenee vastaamaan Venäjän mahdolliseen hyökkäykseen. Mutta Venäjä ajaa ylitsemme muutamassa päivässä ja sen täysin ylivoimaiset ilmavoimat tuhoavat Suomen puollustuksen nopeasti. Kun Venäjä hyökkää - ei kukaan auta meitä.
14. Kun Suomessa sattuu ensimmäinen terrori-isku, voimme katsoa vihaa täällä suoltaneisiin mamuihin kuten DeWit, Janitskin, Argenta, Lokka. He ja heidän laahuksensa viha erillaisuutta kohtaan, islamin solvaaminen ja väkivallalla uhkailu saavat aikaan vastavihaa ja turhautuminen johtaa vääjäämättä iskuun.
Ja sitähän he juuri haluavatkin.

-

Kuvassa Phat 4 vuotta ja kyllä, sinun toimiesi tai toimimattomuutesi takia tuossa hetki ennen kuolemaansa.
Luuletko - että hänen sukunsa on onnellinen ja vailla kostonhimoa siitä - mitä me länsi hänelle teimme? Mieti uudestaan, mistä terrorismi syntyy. Se syntyy sinusta ja minusta.