tiistai 21. maaliskuuta 2017

Miehet ja naiset vai naiset ja miehet (yhteiskunta)Pauli Summanen lienee Suomen syrjityin tutkija. Eikä ihme, hänen kaikki tutkimuksensa vuosikymmenien ajalta osoittavat kiistatta - että naisen ja miehen palkkaeroa ei käytännössä ole.. Tilastokeskuksen johto, eli kaksi naista Marjo Bruun ja Heli Mikkelä ovat aina torjuneet kiusaantuneina Summasen tutkimukset, ne vaietaan kuten Suomessa kaikki hankala.

Jos Summasen arvioon lisätään vielä naisten 6-8 vuotta pitempi elinikä ja eläkkeen nauttimisaika -siis kertynyt kokonaisansio. käykin niin -että miehen euro on n. 90 c.

Klippi alla 21.3 Hesarin lukijan äänestä. Ja Summanen vaietaan taas. Feminismi on erinomainen asia, mutta sen ansaintaväitteet EIVÄT saa perustua valheelle.
Niinsanottu tasa-arvo tulee vasta - kun ainakin seuraavat toteutuvat:
  1. Naisten on pakko mennä armeijaan, silloin tasoittuu poikien syrjäytyminen, koska monet heistä menettävät opiskelumahdollisuutensa armeijavuoden aikana
  2. Opiskelijakiintiöt opettajakoulutukseen. 50 / 50 miehiä ja naisia. Vain näin saadaan lopetettua naisopettajien tyttöjä suosiva ja poikia ymmärtämätön työ.
  3. Naiset tasavertaisina kuluttaviin ja vaarallisiin töihin. Kun näen naisen vyötäisiään myöten höyryävässä paskaliemessä hitsaamassa 25 asteen pakkasella kainalossaan kannattamaansa paikkapalaa revenneseen viemäriputkeen ---- niin tasa-arvo on tullut.
  4. Miehet pidetään elossa yhtäkauan kuin naiset - jolloin huomioidaan, ettei miesten tarvitse tehdä kaikkia vaarallisia, sairastuttavia ja kuluttavia töitä naisten selvitessä A4 kääntelijöinä konttoreissa.
  5. Miesten etäännyttäminen lapsistaan ja yhä lisääntyvät epäoikeudenmukaiset avioeroprosesit muutetaan erilliseen perheoikeuteen - jossa kaksi tuomaria, mies ja nainen. Nyt mies on naissosiaaliviranomaisten mielivallan alla.

Noihin saakka narisijat, oitis tyst!

Tässä jutussa poikkeuksellisesti FB kommentointimahdollisuus.