torstai 27. lokakuuta 2016

Kiitosmielenosoitus ( yhteiskunta) / PÄIVITYS

Samalla kun minua muistettiin tiedolla Marco DeWitin konkurssiin menneestä hautaustoimistosta - sain myös lisätietoa Suomi Ensin liikkeen venäläisestä rahoituksesta.
Saamani tieto on kyseenlainen ja olen  kahden vaiheilla julkaisenko --- tarkistan kuitenkin ensin lisää.
Samaten minulle vuodettiin tietoa SuomiEnsin johdon hasan ym. polttelusta, mutta tuokin tieto on epäillyttävä. Koska en ole minkään toimituksen jäsen, on tarkistaminen ilman taustatukea vaikeaa. Merkittävää on kuitenkin, että rasistiset liikkeet alkavat vuotaa insidetietoa, kuten persut loikkivat muihin puolueisiin. Eräs tuollainen tieto on Suomi Ensin liikkeen johdon vaalirahoituksen kerääminen, vaikka ilmeisesti ole edes ehdokaslistaa, joilla he esiintyisivät.
-
Witin hautaustoimistosotkut sensijaan ovat varmaa tietoa. Oleellista on suomalaistenvainajien häpäisy, heidät heitettiin pakettiauton takatilaan. Omaiset olivat muotisanaa käyttääkseni järkyttyneitä asiasta ja valituksia aiheesta tehtiin mm. Eviraan 
käyttäen termiä "häpäisy".
Aiheesta on tehty TV ohjelmakin 2000 luvun alussa. Tässä näkee miten huono poliittinen muisti meillä on. Tuskin DeWit olisi päässyt asemaansa, jos hänen kantasuomalaisten vainajien käsittelynsä tavaran kaltaisena olisi ollut tiedossa laajemmin.
Tämän linkin takana on hänen toisen firmansa sotkuista absoluuttista totuutta.
http://www.markkinaoikeus.fi/fi/index/paatokset/hankintaasiat/hankintaasiat/61742.html-
Jos olet ao liikkeitten jäsen kannattaa muistaa, että näiden muukalaisvihaan toimintansa perustavien liikkeiden johto on --ällistyttävää kyllä-- itse maahanmuuttajia. Venäläinen, marokkolainen, hollantilainen ja amerikkalainen. Lain kanssa on siis sotkuja kahdella, joista toisella kansainvälinen pidätysmääräys. Mitä selviää muilta -- on ajan kysymys. Kolme asiaa kiinnittää huomiota.

1. Yksikään näistä neljästä isänmaallisuuttaan korostavasta maahanmuuttajasta ei ole suorittanut asevelvollisuuttaan Suomessa. Isänmaallisuus ja asevelvollisuus ovat tässä maassa aina kulkeneet käsikädessä.
2. Ilmeisesti vain Espanjassa asuvalla henkilöllä on "työtuloja", muut ovat tietojeni mukaan sosiaaliturvan varassa. Sosiaaliturvan maksavat ne suomalaiset veroina, joiden kimppuun nämä rasistiliikkeitten johtajat käyvät.
3. Ns. Hoover syndrooma. FBI päällikkö Herbert Hoover oli raju homoseksuaalien paljastaja ja vainoaja. Hoover ajoi vainollaan useita homoseksuaaleja itsemurhaan. Hän oli kuitenkin itse miehen kanssa suhteessa elävä homo. Nämä rasististen liikkeiden johtajat jahtaavat raivokkaasti pakolaisia ja ovat itse ....... go figure.
Intimiteettilain mukainen alentunut yksilönsuoja koskee julkisuuden henkilöitä. Ja näitä neljää TV:ssäkin esille asettautunutta (kuvassa) siis tietysti. SE, RK ja MV tekevät vastustajistaan kömpelöitä manipulaatioita tyyliin - penis otsassa, lienee siis aika antaa hiukan takaisin.  Teen tästä vielä GIF animaation - ihan vaan harjoituksen vuoksi. Tässä kuvassa koetan ainakin irvailla heidän kiitollisuuttaan Venäjältä (todennäköisesti) tulevan rahallisen tuen takia. SuomiEnsin liikkeen omaa dösää ei sosiaaliturvan varassa osteta.Ja tässä se mitä Suomi Ensin sisäisestä mielipiteenvaihdosta minulle vuodettiin.