keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Kiitos Olli Herrala, Iljan uusi kamu (yhteiskunta)

MV lehden lemmikiksi hujauksessa noussut Kauppalehden toimittaja Olli Herrala ja eurooppalaisen pidätysmääräyksen alainen  kokaiiniaddikti, väkivaltarikollinen ja ulosottopakolainen Ilja Janitskin ovat nyt? ystäviä.
Herrala kehottaa hyväksymään Janitskinin aikaansaaman koulukiusaamisen, itsemurhat, kollegoitteni töiden varastamisen, solvaamisen, valehtelun, kuvamanipulaatiot ja rasistisen vihan päivittäisen agitoinnin. Minulla ei ole enää vuosiin ollut suuria luuloja toimittajakollegoistani - heidän otettuaan kollegoitteni työn piittaamatta lehtikuvaajien irtisanomisista, mutta tämä on jo snadisti liikaa. Olisit Olli miettinyt 2,5 kertaa ja kysynyt itseäsi viisaammilta, ennenkuin asetit työnantajasi rasistisen vihan välikappaleeksi -- tietäen, että Janitskin tarttuu kuin iilimato kaikkeen, minkä voi kääntää edukseen. Tätä hän tekee vielä kauan, ennenkuin joutuu vankilaan siitä tuhosta, mitä on venäjärahoitteisena maanpetturina saanut aikaan Suomellemme.

-


Olli Herrala, minäpä asetan sinun käyttöösi lähdekritiittistä aineistoa:
Avaa MV ( laita päälle kumikäsineet ja kasvonsuojus toki ennen)  ja kirjoita hakukenttään Nasima Razmyar ja lue mitä tuet. Lue varsinkin kommenttikenttiä.
Tai katso tässä alinna, mihin johtaa - kun kritisoi MV lehden copyrightrikoksia.
Me kaksi journalistia olemme hieman eri tavoin lähestyneet Janitskinia. Sinä mielistellen ja minä kriittisesti.
-
Olli ja Kauppalehti.
Katsokaapa seuraava. Siinä EVL:stä ulosheitetty entinen pappi Juha Molari, uskollinen Jeesuksen soturi, pahoinpitelee sanallisesti kanssaan eri mieltä olevan tutkijanaisen. Kuvaksi on varastettu tutkijan kasvot ja Janitskin on demonisoinut hänet PS:ssä.
Kuva jää ikuisesti webiin, sitä ei sieltä saa koskaan pois. Tätä Olli siis pidät sopivana ehdottaa siedettäväksi?Tähän kommenttithreadiin johtaa sinun Olli Herrala ehdotuksesi sietää sietämätön. Onko alla oleva sopivaa siedettäväksi?  Mitäpä jos ao. henkilöllä on lapsi koulussa ja koululaisen elämänsä tuhotaan kiusaten - kuten niin monen Janitskinin tuhoaman koululaisen sitä ennen. Mitä sanot tuolle lapselle Olli?
Sanotko että: "Sinun kuule nyt vaan pitää sietää sietämätön". Niinko sanot itkevälle ja kouluunlähdöstä kieltäytyvälle 8 vuotiaalle? Kiusaamisesta johtuvan trauman poistaminen ja korjaaminen ovat lähes mahdottomia tehtäviä-------------------------------------------


Entä seuraava. Olen koonnut Janitskinin copyrightrikoksia kohta kaksi vuotta, osan niistä jopa ilmoittaen poliisille. Juuri niitä rikoksia - joissa hän varastaa sinun, minun ja kollegoittemme työn ja muunneltuaan sitä, käyttää sen häikäilemättä omaksi edukseen - palkiten meidät kasalla loukkauksia.
Kostoksi rikosten esiinkaivelustani Janitskin on täyttänyt Internettiä allaolevan tyypillisillä valhesivuilla.

Mitä kehotat Olli Herranen?
Pitääkö minunkin vain sietää sietämätön?