tiistai 30. tammikuuta 2018

Lyijytaskut


Kuvan copyright YLE. Kuvasitaatti kuvajournalismin kritiikkiä varten.
Sale on POF. ( president of Finland)  Amen! 
Saamme vuosiksi IS ja IL lehdille ehtymättömän rahavirran, kun Jennin ihanan söpö vaaveli, joka on justiinsa Salen näköinen, syntyy ja mummoille orgasmi, plop! Prinssipresidentti / prinsessapressan yksivuotis synttärit ihanassa mekossa. Missä pikkusale kastetaankaan hihhhiiiiii. Oikun se on jo isompi kuin ikäisensä : kertoo lehti ja jatkaa. huhhuh Haukion Jenniparka.
-
Mutta kun POF nousee lavalle lausumaan litaniaa, istuvat eteensä lyijytaskut. Suomalaiset lehtikuvaajat ahtautuvat seitsemän vierekkäin kuvaamaan samaa valokuvaa stillinä tai liikkeessä. Onko tuoleissa jonkinlainen anustappi, joka estää liikkumisen ja ajattelun? Lyijytasku tulee erään poliisin haastattelusta. Hän kuvasi sillä termillä kollegoitaan, joita oli hankala saada liikkeelle ja töihin kentälle.
-
Lehdissä on näinä aikoina se sama naama jokaisesta infosta: "mitä välii, sama palkka".
Grafiikassa alla muutama kymmenistä positioista. Muistaakseni lehtikuvaajassa oli vakiovarusteena liikkuvat jalat ja heiluvat kädet? Se oli tosin vielä -90 luvulla. Ehkä joku geneettinen muutos on tehnyt niistä otuksia, jotka kaatuvat kumoon, jos eivät seiso ns tappituntumalla jonossa tapahtuneen äärellä.

Kommentointia on kokeeksi avattu enemmän, mutta moderoidaan edelleen tarvittaessa. Olkaa ihmisiksi, skeida lähtee kuin hauki kaislikosta.