keskiviikko 13. joulukuuta 2017

Voi Paavo Paavo

#metoo hengessä voisi Suomessakin toimia vai voiko?.
Mitäs jos joku naisjärjestö koettaisi löytää niitä Finnairin lentoemäntiä tai sturtteja, jotka lensivät Väyrysen kanssa ja erityisesti niitä - jotka lopulta kieltäytyivät niiltä matkoilta. Suurin osa lienee jo eläkkeellä, mutta suurta salapoliisityötä tuohon ei tarvita. Lehtijuttujakin -80 luvulta löytyy.

Vai onko Suomessa liian kuuma peruna katsoa muualle ahdistelun suhteen kuin tavallisiin miehiin? Valtakunnan johto kaikilla osa-alueilla on ollut  todella kädet helmojen alla jo vuosikymmeniä.
Epäilen, ettei naisjärjestöillä ole rohkeutta muuhun, kuin kurmuuttaa tavallista junttiukkoa.Näin pahalta se tuntuu aloittaa työvuoro, kun miesesimies on kiinni rinnoissa ja naisesimies kiusaa psyykkisesti.

Post scriptum: 
40 vuotta lehtikuvaajana olleena voin vakuuttaa - että suurin osa ikäisistäni miespoliitikoista on syyllistynyt törkeään ahdisteluun, he tulevat kuitenkin pääsemään ilman mitään seurauksia. Jos koetatte puhuttaa eduskunnan naisvahtimestareita, kahvion ja ravintolan työntekijöitä ym... kuulette karmeita tarinoita...jos nuo naiset vain uskaltavat puhua, mitä epäilen.
Jotta tavallinen mies näkee - mistä on kyse, pitää puhdistus aloittaa sieltä- missä ahdistelua on eniten, kirkon johto, ministeriöiden johto, puollustusvoimien johto jne. Siellä ei ole tarvinnut huolehtia ilmitulosta ja pahoin pelkään - ettei tarvitse nytkään. Syy ja seuraukset kallistuvat tavallisten pöljien junttimiesten niskaan ja muuten meno jatkuu entisellään.
Onko Teillä naisjärjestöillä rohkeutta avata esim Väyryscase? En usko. Tavallinen mies saadaan aisoihin vasta kun todella isoja kaloja alkaa olla verkossa. Muuten ei mikään tule muuttumaan. Kuten ei tulekaan.