perjantai 8. joulukuuta 2017

Mehustelua

Oli ne natsimarssijat niin hauskoja, että pakko maata vielä hetki hillotolpan alla suu auki ja tiristää viimeiset tipat bileistä. Tuohon isolla että: Sarcasm trigger warning.
Herne lähtee hengitysteistä - kunhan maatuu sinne, rauhaa siskot. Ihanasti sävy sävyyn ovat rouvan laukku ja poliisin ilmakivääri. Mahtaako rouva ollakin poliisin salainen siviilivahvistus? Laukulla on ennenkin pantu natsia pataan, mm Ruotsin vuoden lehtikuva takavuosina. Täti on koti maamme  sala poliisi .
Olin hieman huolissani, koska kotim maamme natsit eivät ole lukeneet SS:n ohjesääntöä vuodelta 1939, jonka mukaan lipun stonga pitää pitää jalalla. ( Kuuluisa jalalle vie komento). Noin nätisti uusnatsit Saksasta ja tuolla tavoin suomalaiset tunkevat pyhän lippunsa lokaan. Toisaalta sakujen lippu on kiinni nippusiteillä. Pientä rotia pojat-


Töölöntorilla piti olla lasten ja natsien kokoontumisajot. Poliisikomentaja pelkäsi natsien jäävän alpakan alle ja lasten pilkkaavan heitä, joten alpakat stadionille ja natsit jäivät. Seurauksena - että koko tori oli lopulta typötyhjä. Koska ympäristössä asuu ns parempaa väkeä lienee selvä - ettei rähiseviä lapsia alpakkojen selässä haluttu pilaamaan iltaa.


ANTIFA:n joukoilla on selkeä toimintamalli - joka on tuttu kaikkialla, missä teinit kokoontuvat. Vedetää vittu niinku bissee ja näytetää keskarii siis niinku vittu höh täh mitä kuka vei mun pädin.Poliisihevosten keskuudessa leviävä rasistinen toiminta herättää huolta. Valkoiset hevoset kieltäytyvä olemasta samassa kasassa mustien ja ruskeiden kaa. "Hevospoliisit voimattomia" otsikoi MV lehti ja jatkaa. Muuten tuon valkoisen heboin nimi on kuulemma Laura Huhtasaari...?? Sama fleda?


Kuten tiedätte Puusan laki 77b alaviite 13c varoittaa tappia tai astaloa päästä läpi päästämästä kuvassa käsin. Jeesus sanoi..älkää tehkö niinkuin minä teen vaan niinkuin minä sanon. Tässä topakan tädin päästä natsilipun tappi-
Kuva: jorepuusa
Mitä lienee odinin sivutaskussa. Festareilla jokaisen hipsterin olkalaukku tutkitaan tarkkaan, mutta näissä bileissä tullaan mestoille kledjuissa - joiden taskuissa voi olla keskiraskas sinko.
Tää on huhtasaarikamaa evoluutiosta. Kehittyykö hevosesta äärioikeistolainen vai päinvastoin. Hevosella on jalat, natsilla on jalat. Siis natsi on hevonen. Tuo oli vanhan sofistiikkakoulukunnan perusteesi.Edelleen Puusan laki, nyt 79D. "Varo nosturia otsaan laittamasta". Onneksi tämän kuvan otti D800 kamerani ilman, että ehdin estämään.
Poliisi korostaa toimintansa läpinäkyvyyttä...toimii.
Katso mitä kaikkea on kivaan poliisiin kiinitetty. Tulosta, leikkaa irti ja kerää koko sarja alkaen supon etsivän popliinitakista ja stetsonista.