sunnuntai 20. elokuuta 2017

Miten terroristi tehdään?

Irakin sota alkoi USA:n presidentti Bushin valheesta kemiallisista aseista ja lopulta koko maa syöksyi kaaokseen ja alkoi tuottaa USA:n miehityksen johdosta terroristeja liukuhihnalta.

Picture wikipedia commons

ISIS / ISIL / DAESH syntyi Bagdadin slummeissa turhautuneiden Saddamin armeijan upseereiden katsoessa voimattomina, miten vieras valta miehittää heidän maansa. He näkivät 
tukahdutetun raivoissaan Abu Ghraibin vankilassa nöyryytystä kansalaisiaan kohtaan. Lynndie England poseeraa terroristihautomossa vankipyramidin takana.

Mutta jo kauan ennen Irakin romahdusta länsimaiden aikaansaamat terroristihautomot ovat toimineet kaikkialla kolmannessa maailmassa. Yhden pommilla tapetun lapsen sukulaisista sikiää 10 terroristia, joilla on kova halu kostaa.

Länsimaiden superkulutuksen aikaansaama ilmastonmuutos tekee mahdottomaksi elämisen Afrikassa. Jos et usko, koeta tehdä ruumiillista työtä 8 tuntia 40 asteen lämmössä ja 90% kosteudessa. Tunnin kuluttua tajuat, miksi ihmiset haluavat pois.

Belgian kuningas Leopold tuotti Afrikasta kumiplantaasin orjien käsiä leikkikaluiksi itselleen ja saksalaiset tappavat satatuhatta Zulua kansanmurhissaan. Britit yrittivät alistaa Afganistania, tuhosivat Intiaa ja ranskalaiset olivat PohjoisAfrikan ja Indokiinan kimpussa.

Kaikki länsimaat hamuavat luonnonrikkauksia kolmannesta maailmasta. Arabimaiden öljy ryövätään ja Afrikan kulta ja mineraalit, kuten puhelimesi tarvitsema Tantalum, tuotetaan lapsiorjilla.

Kaiken tämän jälkeen ja paljon muun ihmettelemme - miksi terrorismi. Jos uskoasi pilkataan vuosikymmeniä ja uskontosi on ainoa, jonka varassa jaksat elää äärimmäisen vaikeissa olosuhteissa, on selvää - että se suututtaa. Kun vielä länsimainen sotilaallinen mahti pommittaa sukusi hengiltä, olet ainoan valinnan edessä.

Elokuvateollisuus tuottaa amerikkalaista sotilasheroismia tukevaa räiskintämateriaalia, jossa islaminuskoiset toimivat maalitauluina. Sosiaalinen media -vaikkapa Suomessa suoltaa loukkauksia, ivaa ja kammottavia kuvamanipulaatioita muslimeista.

Kuka on syyllinen tilanteeseen? ME olemme. Minä, sinä. Nyt korjaamme sitä satoa, mitä kylvimme vuosisadat. Maksamme nyt orjakaupan, valkoisen ylivallan ja loppumattoman kehitysmaiden hyväksikäytön.

Suomi vei lähetyssaarnaajien mukana maailmalle syfiliksen ja tuberkuloosin - jotka tuotteet kirkkomme siunasi. USA vei kehitysapuna laserohjatut pommit ja Agent orangen Vietnamiin. Luettelo jatkuu ja jatkuu...Turun torilla tai Barcelonassa....syyttömät ihmiset kuolevat, aivan kuten syyttömät ihmiset kuolevat kaikkialla kehitysmaissa joka ainoa päivä. Mutta me emme kykene ymmärtämään, koska meillä on lenkkimakkara, keskiolut, saippuasarjat ja lamaava typeryys.

Meilla on huhtasaaret, halla-ahot, dewitit ja janitskinit, joiden levittämä saasta takaa lisää iskuja, joiden avulla nuo ihmiskuvatukset voivat haalia lisää valtaa itselleen.

Jos kristiuskoinen maa joutuisi merkittävimmän uskontonsa takia solvatuksi ja jatkuvan tappamisen kohteeksi - joka vaino lopettaa infrastruktuurin ja elämisen mahdollisuudet, kävisi aivan samoin kuin nyt - kun äärimuslimit kostavat nöyryytyksiä.

Presidentti Niinistö seuraa presidentti Trumpia ja kohdistaa moraalisen tuomion kaikille tahoille, vaikka hänen pitäisi selväsanaisesti tuomita rasistimme ja äärioikeistomme vihapuheesta ja terrorismin kutsumisesta Suomeen.

Voiko tälle kaikelle mitään. Ei. Paha voittaa lopuksi aina. Nauti nyt suvaitsevainen tästä päivästä ja aamukahvistasi, sillä huomenna saatat roikkua liian hyvänä ihmisenä kansallismielisen joukkion hirttämänä lyhtytolpassa.


PÄIVITYS: sun 16.28
Niinistö sanoo:


Ei pidä paikkaansa, rasistit ja fasistit ovat hukkua iloonsa siitä - että
suomalaisia tapetiin.




Millä tavalla MV, RajatKiinni, SuomiEnsin ja muuta rasistiset ja fasistiset jäjestöt
keskustelevat "hyvin" ?
-



Päätös tuottaa lisää amerikkalaisten tappamia siviilejä ja lisää terroristejä.