maanantai 27. maaliskuuta 2017

Uusi konepistooli läähättää (kujo)

Tässä nopea veto kirjaston lehtilukusalista. Lehtien kuvat ja jutut elävät nykyaikana aivan eri maailmoissa keskenään. Toimittajien kuvat ovat hävettävän kamalia ja otsikoita tekee -kuvia näkemättä- ilmeisesti toimituksen siivooja. Ainakin siltä tuntuu. Tämä on niin toivottoman surullista. Ja valtavan hauskaa.
Toivottavasti suutut. (kunnolla)
Ja sitten mediatalot ihmettelevät - että miksei meidän lehtiä lueta...No niinpä näkyykin. Ministerin rapsuttamalla konepistoolilla on hieno poliisiliina kaulassa ja kait aika kuuma läähätyksestä päätellen. Montakohan panosta minuutissa se laukoo? Konepistooli haukahti :-)
(missä helvetissä se konepistooli on?)


No onneksi toimijat näkyvät sentään. Komea sininen taivas heillä takanaan.  Liekö jo toimijoiden pesintä alkanut?( eikös noi ole joutsenia?)


Aha Kokkolassa. Mutta eikös tuo ole Höljävaaran asemalta? Vai onko se Uudestakaupungista? Mikä lienee musta möykky oikealla, Kokkolako?


Eikös tuo ole Virtasen hautaustoimisto? Eiku sehän on Laaksosen kynsistudion 4 vuotisjuhla. Vai onko? Onneksi autoja ei näy kynsistudiossa sisällä!
 


Kuvassa vaalilain kristäjät. Kolme kiristäjää. Kummilla kepeillä sitä kiristetään?Missä hitossa kaksoset, hiekkalinnassako. Missä hiekkalinna ja kuka ja miksi syö raejuustoa? Mikis sillä on pipo päässä sisällä, lämmöt poissa?


 Hyvä, että kulkee ajatus dösässä. Mutta minkä jutun kuva on oikealla? Onko naisen niska kipeä?


Hienoa, paljon juhlivia kuvassa. Onneksi on tyhjää tilaa sivuilla, että he mahtuvat kentälle.
Onpa himokas penkki kuvassa. Luistelu tapahtunee nykyisin penkillä omituisia luistimia kiinnitellen. Eikö enää ole teriä? Onko tytöllä ripuli?

Minkä koneen? Mikä kirjoitus. Ovatko tytöt jonottamassa lääkäriin?  Kuvassa on monta esinettä, onko niistä joku se kone?

Onpa laihalla sedällä ryppyinen puku. Vakuuttaako hän metsiä ja mistä. Onko kuvassa metsä? Onko henkilö pappi tai lukkari, entä talonpoika, kuppari?