perjantai 31. maaliskuuta 2017

Kuukauden kärsäpalkinto menee Seiskalle (journo)

Tässä maassa sitä on totisesti paljon vikaa, ei sitä tartte edes paljon kavareilta kysellä
( Simo Salminen). Luovutan täten kuukauden kärsän Seiskalehdelle, olette ansiokkaasti tehneet pahaa Suomen kansalle ja median luotettavuudelle jo vuosikausia.

Seiska, 7-päivää on lehtikuvaaja Heikki Y. Rissasen R.I.P. kätilöimä julkaisu ( surullisinta minkä synnytysvaiheessa yksikään meistä ammattilaisista on ollut mukana). Seiskan löydät partureista ja kampaamoista odotustilasta - niin Eirasta Westendiin kuin Mellunmäestä Kontulaan. Kukaan ei sitä myönnä lukevansa ( paitsi minä joka nyt ahmin kaiken mitä levälään siellä sun täällä on).
-
Seiska on syöpä journalismin sisällä. Se manipuloi kuvia - siis valehtelee numerosta toiseen. Mitä se tekstuaalisesti kertoo - saattaa ollakin (osittain) totta, mutta sen totuuden uhriksi ei kannata joutua. Sanon aina tutuilleni, jos IL tai IS tai Seiska haluaa kuulla sinua - lyö puhelin korvaan ja kätkeydy pihasaunan lauteille viikoksi.
-
7P on JSN jäsen. Sen törkeyksille ei silti voi mitään. Kuulemani mukaan toimitus bailaa aina kun JSN tuomitsee. Tutultani siellä saamani tiedon mukaan toimituksella on ilmainen bissehana valmiina ahdistuksen hetkiä varten. Mene tiedä. Kuka tuollaista voi selvipäin tehdä? Kuka heistä vastaa siitä, mitä ahdistusta lehti saa aikaan murjomissaan ihmisissä.Kuka siis voi tehdä tällaista lehteä
. Ainakin Lehtikuva Oy:n kehittäjästä tuli sinne toimituspäällikkö. Siis juoksupojasta miljonääriksi tarina. Lehden tarkoitus on solvata, valehdella, pilkata, paljastaa, juoruta, vahingoittaa, pilata ihmisten elämä, tuhota perheet, saada ihmiset terapian asiakkkaiksi, nauraa lihavuudelle, nauraa kun karkki juuttuu hampaisiin, nauraa kun bikinin olkain pettää. Nauraa härönaurua kun lähimmäiselle käy huonosti. Tämä toimii Suomessa, se kertoo kansastamme kaiken,että 7P on yksi suosituimmista lehdistä,  ellei suosituin.
-
Ensimmäisessä aukeamareprossa näet miten nainen on syvätty miehen päälle, eivät he ole olleet samassa tilassa, lehti valehtelee, mutta ei väitä  niin ääneen -- että heidät saisi siitä kiinni.
Toisessa reprossa journalismin kukkanen. "Toimittaja" kirjoittaa, että karkki jäi jonkun hampaisiin kiinni. Kaksi sivua siitä. Ihmetteletkö miksi persut pärjäävät ja Janitskin kylpee rahassa. Älä enää.