sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Rasistit ja genetiikka (yhteiskunta)


Olen pitkään miettinyt, mikä on yhteiskunnan väestöryhmien jakauma ja miten ne vaikuttavat toisiinsa.
Kauan sitten eräs lääkäri sanoi haastattelussa Kauneuteen ja Terveyteen, että sairauksien ja geenien syy ja seuraussuhde yhteiskunnassa on 20 / 60 / 20.
Oivalsin yhtäkkiä, että ihmisryhmien mielipiteenjakauma voisi olla samanlainen. Siirtymät sairauden suhteen ovat pieniä, niin ne ovat mielipiteidenkin. Tosin koulutuksen lisääntyminen vähentää rasistista ja fasistista kansanosaa, mutta ei koskaan poista sitä. Sosio- ja psykopaatteja on aina.Mielipidejakauman suhteen
on tärkeää ymmärtää, että ns. suvaitsevaisto on yhteiskuntaa ylläpitävä voima, koska 60 % harmaa enemmistö ei puutu puoleen jos toiseenkaan. 20% rasistinen ja fasistinen kansaosa ( noin 700 000 ihmistä plus miinus) yrittää jatkuvasti horjuttaa yhteiskuntarauhaa solvaten ja uhkaillen kaikkia erillaisia. Suvaitsevaiston on nieltävä tämä, jotta marginaali-ihmiset eivät pääse toistensa kimppuun. Se olisi lopullinen niitti yhteiskunnallemme.
20 % "musta" kansanosa toivoo terrori-iskua Suomeen saadakseen oikeutuksen toimilleen. 2-5% punainen kansanosa toimii aktiivisti terrori-iskun tuloa varten kiusaten vähemmistöjä ja yrittäen saada heidät reagoimaan. Toisessa päässä taas anarkistiset toimijat koettavat samaa.
60% harmaa joukko ei tue kumpaakaan suuntaa ja kääntyilee sinne sun tänne - minne tulee johdatetuksi - mutta ei toimi aktiivisti koskaan.